Paint The City – Lindesberg

Posted on

Just nu befinner sig många av Sveriges bästa graffitimålare och således Wallery’s konstnärer i Lindesberg och färgsätter stora fasadväggar under eventet Paint The City. Vi tycker det är härligt att en liten kommun som Lindesberg med ca 10 000 invånare har tagit detta djärva beslut och nu låter staden få bli dekorerad med stora färgmålningar. Detta grymma event hade dock varit omöjligt att genomföra utan eldsjälen och energiknippet Helena Nilsson. Bra jobbat Helena! Nu är det upp till målarna att leverera på minst samma nivå!

Under denna vecka kommer målare som Huge, Gouge och Ligisd måla, för Sverige mått mätt, riktigt stora produktioner! Detta har sällan skådats i Sverige och därför kan det vara kul för alla, ung som gammal eller om man är för eller emot graffiti. Vi på Wallery vet att många av målningarna kommer att inspirera och imponera på de flesta människor vare sig man gillar konst eller ej.

Så är ni i Lindesberg eller behöver ta en stor omväg för att åka förbi och titta gör gärna det för vi utlovar en stor upplevelse!

Följ eventet Paint The City på Facebook här!

På bilden ovan målar Gouge en lite mindre målning mellan hans stora produktion och nedan ser ni Huge som ska måla ett foto fotorealistiskt motiv i jätteformat. Intresset i Lindesberg är redan stort och det är många som stannar och beundrar när konstnärerna kreerar på högsta nivå.

Är ni intresserade av att få en fasad eller vägg dekorerad av någon av Sveriges bästa graffitimålare hör då gärna av er till oss på Wallery på info@wallery.se Inget jobba är för stort eller för knepigt! Utmana oss mer än gärna med en förfrågan! Gillar ni de stora produktionerna men vill ha något mindre konstverk hemma så gå in och titta under respektive konstnär ovan för att ta del av tavlor och printar av konstnärerna.

Självklart kommer ni att kunna följa eventet även på vår sida även om vi kommer fokusera och publicera det mesta av våra egna konstnärer.