Pågående utställningar just nu i Stockholm

Posted on

I fredags uppdaterade vi tre av fyra konstväggar i Stockholm vilket betyder att det nu finns nya tavlor att titta på från Bates på Beijing8 – Hornstull, Ollio på Restaurang Station i Vasastan och Ruskig på Beijing8 – SoFo. Tyvärr har vi inte hunnit byta ut Huge tavlor på Tillsammans Arkitekter pga semester men de får hänga där en månad till. Så är det lite sämre väder en dag eller om ni har tröttnat på att hänga på stranden eller vill spana in lite konst under lunchen eller middagen i nästa vecka bege er då till någon av våra samarbetspartners för att njuta av maten eller fikat samtidigt som att ni tittar på vår konst.

Förslag:

Börja med en frukost på Restaurang Station och ta del av konst från Ollio på vår konstvägg

…eller så tar ni en lunch på Beijing8 – Sofo fr att ta el av Ruskigs konst som finns presenterad där på vår konstvägg

…eller så tar ni en middag på Beijing8 – Hornstull fr att där ta del av Bates tavlor som hänger där på vår konstvägg

…eller så gör ni allt på en dag och får därmed ta del av tre av Sveriges främsta graffitimålare på en och samma dag eller kläm in en fika hos Tillsammans Arkitekter på eftermiddagen och ni får ta del av fyra av Sveriges främsta graffitimålare!

Det är just detta som gör Wallery unikt! För er som inte befinner er i Stockholm men som planerar att åka hit så kan ni se vad som ställs ut på våra konstväggar just nu här! Då några av våra partners har öppet länge som tex Bejing8 – Hornstull så vi kan mätta er graffitihunger på helger fram till kl 01.00! Ni tittar på konsten hos våra partners och får information och köper konsten på vår hemsida. Sedan skickar vi hem just din tavla till dig när utställningen är slut eller om vi kommer överens om något annat!

För öppettider hos våra samarbetspartners se respektive länk ovan samt vilken konstnär som hänger ju där nu!

Wallery – The Weburban Street Art Gallery