Ollio @ No Limit – Borås

Posted on

I helgen avslutades graffitievenemanget No Limit i Borås där vår målare Ollio va en av elva utvalda internationellt erkända graffitimålare som fick dekorera en egen fasad. Borås har tillsammans med den lokala välkända graffitimålaren Shai Dahan skapat ett graffitievent som kommer gå till historien. Inte nog med att kvalitén av konstnärer va bland den högsta i världen intresset för eventet hade inga gränser.

Bevakat av de flesta medier och på plats va 1 000-tals entusiastiska människor från alla åldrar och kulturer för att ta del av världens mest intressanta konstform, graffiti. De väggmålningar som har skapats här är något man sällan skådar i Sverige och det är just denna typ av väggmålningar som  kommer skapa opinion kring den nolltolerans som finns idag bla här i Stockholm. Mycket bra jobbat Borås ni är en förebild och är redan långt före de flesta andra städer kring ert kulturarbete! Det vi också tar med oss från Borås är att det va oerhört kul att se så många människor som samtidigt släppte blicken från marken eller mobiltelefonen och helt plötsligt bara stod och beundrade fasader i staden… Något man sällan får uppleva nuförtiden!

Så har ni vägarna förbi Borås framöver så planera in ett stopp här och gå in på Borås turisbyrå och begär en karta för att få veta vad alla de fantastiska målningarna finns och njut! Vi kan även rekommendera att åka förbi Lindesberg som under sommaren hade ett liknande event Paint The City där våra tre konstnärer Gouge, Huge och Ligist deltog!

Wallery är väldigt stolta att haft med fyra av våra konstnärer på dessa två stora event under sommaren. Det är ett bevis på att den konst och de uppdrag vi säljer håller högsta möjliga kvalité!

Är ni intresserade av att få en fasad eller vägg målad på jobbet eller hemma hör gärna av er till oss på info@wallery.se