Pappas Pärlor

Konstnär: Pappas Pärlor
Titel: World 1-1
Storlek: 110×110 cm
Typ: Tavla

12,000 kr

I lager

Beskrivning

PAPPAS PÄRLOR

Pappas Pärlor (Johan Karlgren) är en profil i sociala medier med +50K följare. På Instagram, Facebook och YouTube delar Johan med sig av sina konstverk han gör av främst plastpärlor, men tar även del i samhällsdebatten och är en stark röst inom feminism och jämnlikhet.

Pappas Pärlor handlar om att blanda det hårda med det mjuka och bryta normer. Johan har deltagit i olika sammanhang så som Musikhjälpen, sommarlovs- morgon, svt’s godmorgon, TV4’s morgonsoffa, äntligen hemma m.m. men har fått mest uppmärksamhet för sin gatukonst #motalastreetart.

Följ Pappas Pärlor på Instagram


Efter förra årets succéutställning UMAMI – 5th taste of Art presenterar vi nu stolt KVADRART – Skandinaviens största gatukonstutställning.

Under perioden 17-26 mars ställs konstverk ut från från några av Sveriges främsta och internationella graffiti -och gatukonstnärer mitt i Stockholm City på Regeringsgatan 42. Precis vid entrén till NK på samma gata.

Totalt medverkar närmare 100st konstnärer från bl.a. Sverige, Italien, Frankrike, Ryssland och Holland med tavlor i formatet 110×110 cm som alla är till försäljning. 

Mer information

Format

, ,

Konstnär

Pappas Pärlor

Typ

Original

Material

MDF, Pärlor