Downtown Camper by Scandic

DOWNTOWN CAMPER by SCANDIC

Downtown Camper by Scandic är ett nytt hotellkoncept som nyligen öppnat upp på Brunkebergstorg 9 i Stockholm. Ett hotellkoncept som bara måste upplevas! Här har vi sett till att gatukonstnärerna Ollio och SCEB fått sätta sitt avtryck i en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje.

Hos Scandics nya signaturhotell Downtown camper möts natur och storstad, och stockholmare och inresande. Här handlar lyx handlar om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Till uppdraget valde vi ut Ollio och SCEB, två gatukonstnärer från Göteborg som vi arbetat med redan sedan uppstarten av Wallery för 4 år sedan. Ollio med sitt organiska uttryck och SCEB med sin lite mer abstrakta stil ihop tyckte vi skulle passa perfekt till det nya hotellkonceptet.

Uppdraget gick ut på att måla på en tillfällig yta (byggplank) precis utanför entrén till hotellet och 2st jalusier inne i loungen.
Byggplanket utanför har Ollio och SCEB skapat ett motiv tillsammans och inne i loungen fick de var sin jalusi att sätta sin prägel på.

Vi är oerhört glada över att just denna konstform få ta mer plats i det offentliga rummet och mer blir det.

Tipsa gärna oss om liknande uppdrag som detta. Kanske vet du någon som vill få med inslag av gatukonst i ett nytt koncept eller bara sätta lite färg på väggarna på kontoret i form av ett unikt konstverk. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Och kom ihåg att hänga med oss på Facebook eller Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna.

 

SCEB

                     

Ollio

Läs mer om Downton camper by Scandic här.