Årets julklapp

Posted on

Få har undgått Oliw87 när han från gatan tagit oss med storm med hans ‘Chanel or die’. Under de tre år vi drivit Wallery.se så har vi aldrig varit med om något liknande. Folk rycker i hans konst och nu även hans tröjor. Idag kl 23:55 (natten till torsdag 8 dec) släpper vi den efterfrågade tröjan med ‘Chanel or Die’-tryck på.

Men varför släpper man dessa tröjor mitt i natten? Efterfrågan har varit så stor och vi har tyvärr inte tröjor så det räcker till alla. Vi vill därför att de som är riktigt sugna på dessa tröjor och orkar hålla sig uppe på kvällen för att får denna chansen! Men det är även för att ni just då kl 24:00 ska känna hur Oliw87 har det när han är ute på stan om nätterna och gör stadens gator vackrare genom att klistra upp sina CoD-flaskor.

Till alla som har hört av er till oss och sagt att ni är intresserade så vi har tyvärr inte möjlighet att administrera alla era önskemål. Därför hänvisar vi er alla till vår hemsida. Vi ber så klart om ursäkt för detta men trycket har varit så stort att vi inte längre mäktar med.

Beställning av tröjor kommer att vara tillgänglig tom söndagen den 11e kl 24:00 sedan stänger vi den. Allt för att vi ska hinna med att trycka alla tröjor till den 21:a december då de kommer finnas att hämta ut i vårt fysiska galleri mot uppvisande av kvitto.

T-shirt – Unisex – Svart eller Vit: XS-XL

chanel-or-die-w_tshirt1

chanel-or-die-b_tshirt1

Collage – Herr – Mörgrå: XS-XL        Collage – Dam – Ljusgrå: XS-XL

 

chanel-or-die-collage-men1

chanel-or-die-collage-wmn1


Tröjorna kommer ni hitta här kl 24:00 onsdagen den 7e december (natten till torsdag 8 dec).

// The Wallery Crew
______________________________________________________

Wallery ThrowUpGallery

Öppettider: Tisdag – Lördag kl 12-18
Besöksadress: Regeringsgatan 44, Stockholm (fd Passagen, NK)

För info/kontakt:
ida@wallery.se