Absolut Art

Posted on

Vi har inlett ett samarbete med Absolut Art vilket innebär att vi kommer att erbjuda högkvalitativa printar från ett fåtal utvalda gatukonstnärer. Som gatukonstgalleri är vi det första som Absolut Art väljer att samarbeta med vilket vi är oerhört glada över.

RÖSTA FRAM DIN FAVORIT

Varje konstnär har skapat 5 st olika konstverk och endast 3 st av dem kommer att tryckas upp i ett begränsat antal högkvalitativa printar. Först ut är favoriten Oliw87 med sitt tema ‘Chanel or Die’. 

Oliw87 fick en raketstart förra året då han medverkade i Skandinaviens då största gatukonstutställning, UMAMI – 5th Taste of Art. Efter det har han målat tavlor på löpande band och sålt dem i samma takt. Han har till och med målat en fullt körbar Austin Mini (hundkoja) från 1976 som också är till försäljning.

De tre konstverk som får flest röster kommer att tryckas upp i print och lanseras i en begränsad upplaga den 15 juni. Genom att rösta får också en exklusiv möjlighet att förhandsbeställa av de vinnande konstverken. För att rösta, tryck på bilden nedan. Och du, du kan rösta på så många konstverk du vill ända fram till den 13 juni 2017.

oliw87-fame-1-5Rösta på din favorit här.

OM ABSOLUT ART

Absolut Art är en avknoppning av Absolut Vodka. Ett konstgalleri på nätet som erbjuder samtida konst online runt om i världen. Läs mer om Absolut Art här.

Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss på Facebook och/eller Instagram 

// The Wallery Crew