TURNED STREET ART – 2014

Posted on

Då va det dags för en repris på förra årets succéutställning Turned Street Art där ett gäng gatukonstnärer (50 st) från när och fjärran får fria händer att dekorera fyra ljusstakar designade av Daniel Franzén (Bunker Hill) som har kända formen av riktiga flaskor. I år är det dock tre saker som skiljer sig från förra året.

Vi kommer ha fler graffiti- och gatukonstnärer än de ca 30 som va med förra året. Vi kommer vara i Designgalleriets nya större lokaler på Kammakargatan 52. Vi kommer ha en limiterad flaska som endast dekoreras i år och som sedan inte kommer komma igen framöver. I år kommer de som kommer på utställningen ha förtur till de som tänker köpa på nätet men är det något ni ser och gillar när ni följer #turnedstreetart på Instagram så går det mycket bra att boka genom att skicka ett mail till oss på info@wallery.se Tänk bara på att kontrollera att det är bilder från årets upplaga! Det ser ni när bilden publicerades!

Efter förra årets utställning fick våra två konstnärer Gouge och Ollio dekorera 3 flaskor var till Auktionsverkets Nutida och de såldes slut direkt!

När: 1:a December

Tid: 18:00

Var: Designgalleriet – Kammakargatan 52

Osa: Facebook – Event eller info@wallery.se

Det finns en del flaskor kvar från förra årets utställning i vår Shop på nätet.

Dela och bjud gärna in vänner till detta event!

Välkomna önskar

/Wallery, Bunker Hill och Designgalleriet

Årets TSA logga är gjord av konstnären JAG som även kommer designa flaskor.

Slider-TSA-20141

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gouge & Ollio @ Auktionsverkets Nutida 2013